Nederlands Engels

Voor levering, reparatie, onderdelen of informatie van Robot pompen neemt u contact op met Pompdirect.

ROBOT onderwaterpomp / dompelpomp type RW (DWP) met Vortex waaier, type RD (DNP) voorzien van woelkop voor slurry toepassing en type RT (DNP) met schroefwaaier (turbotex). Deze dompelpompen worden vooral toegepast als vuilwaterpomp en afvalwaterpomp bij industrie, gemeentes en afvalwater zuiveringen. De Robot dompelpomp kent diverse opties, waaronder Atex en zijn te leveren in de materialen Gietijzer, RVS/Duplex en Nihard4.
Capaciteit: maximaal 600 m3/h
Opvoerhoogte: maximaal 55 mvk

ROBOT drainagepompen / klokpompen type RC in RVS of Duplex, waar een agressief
te pompen medium gecombineerd wordt met het pompen van vaste delen.
Capaciteit: maximaal 120 m3/h Opvoerhoogte: maximaal 45 mvk
ITT Robot versnijdende pomp type RS (DSP) in gietijzer, RVS of Duplex. De Robot versnijdende
pomp voor het pompen van afvalwater waarbij de vaste delen verkleind moeten worden.
Capaciteit: maximaal 35 m3/h
Opvoerhoogte: maximaal 45 mvk

ROBOT lagerstoel pomp type BW-BT-BD (BWP-BNP-BTP) met vortex of schroef-centrifugaal waaier. Voor toepassing als vuilwaterpomp en afvalwaterpomp. De Robot lagerstoel pomp is te verkrijgen met diverse asafdichting opties, in Gietijzer, RVS, Duplex en Nihard 4. Ook is de pomp zowel horizontaal als verticaal op te stellen en kan direct gekoppeld worden of door middel van v-snaren.
Capaciteit: maximaal 650 m3/h
Opvoerhoogte: maximaal 70 mvk

Onderhoud, reparatie en onderdelen voor de Robot pompen. Continuïteit is belangrijk voor uw proces, u wilt snel geholpen en te woord gestaan worden. Wij kunnen het onderhoud of de reparatie aan uw pomp uitvoeren, waarbij ook een onderhoudscontract mogelijk is. Voert u de reparatie zelf uit dan kunt u bij ons de juiste onderdelen verkrijgen.